Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Vosseneindseweg 46 115 in Heumen 6582 BR

Vosseneindseweg 46 115

6582 BR Heumen
Vraagprijs € 150.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Altijd al een recreatiewoning in je bezit willen hebben, maar met het gevoel van een echt huis? Lees dan snel verder! Deze instapklare recreatiewoning is dan alles wat je zoekt!

In Heumen, vlakbij Nijmegen, ligt het Heumens Bos. Heumen bevindt zich in het Rijk van Nijmegen, in een decor van bossen, heuvels, dalen, polders en niet te vergeten de Haterse en Overasseltse Vennen. Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2010 Woonoppervlakte 55 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Altijd al een recreatiewoning in je bezit willen hebben, maar met het gevoel van een echt huis? Lees dan snel verder! Deze instapklare recreatiewoning is dan alles wat je zoekt!

In Heumen, vlakbij Nijmegen, ligt het Heumens Bos. Heumen bevindt zich in het Rijk van Nijmegen, in een decor van bossen, heuvels, dalen, polders en niet te vergeten de Haterse en Overasseltse Vennen. Het Heumens Bos is een mooie kindvriendelijke gezinscamping met veel voorzieningen. Denk hierbij aan een zwembad, manage, een winkel en horeca. In de vakantieperiodes is er een animatieteam aanwezig. Op het recreatiecentrum vindt u verschillende speeltuintjes, jeu des boules baan, fiets- en skelterverhuur, tafeltennistafels, een tennisbaan en outdoor fitnesstoestellen.

WONEN
Je komt binnen in de ontvangsthal, vanuit hier heb je toegang tot twee slaapkamers, badkamer, keuken, woonkamer en de cv-ruimte mét een aansluiting voor een wasmachine en/of droger. Vanuit de woonkamer en slaapkamer is via een molenaarstrap de vide te bereiken, hier zijn momenteel twee slaapplekken gecreëerd. Deze ruimtes zijn geschikt voor meerdere doeleinden, bijvoorbeeld voor een werkkamer of om je spullen op te bergen. Ideaal toch?

KOKEN 
De keuken is als modern te omschrijven en is in 2018 geplaatst. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, combimagnetron, 4-pits gasfornuis en een afzuigkap.  

SLAPEN EN BADEN 
De woning heeft op de begane grond twee slaapkamers en een badkamer die netjes is afgewerkt, deze beschikt over een inloopdouche, wc en een wastafel met meubel. Op de verdieping is eveneens een derde en wellicht vierde slaapkamer te gebruiken.

BUITENLEVEN 
Er is genoeg natuur te vinden rondom de woning, maar mocht je lekker in privacy willen genieten is dit uiteraard ook mogelijk. De woning beschikt namelijk over een heerlijk terras waar je diverse en gezellige zitplekjes kunt creëren. Ook is hier een tuinhuisje te vinden met genoeg ruimte om je spullen in op te bergen. Het tuinhuisje beschikt over elektra.

BIJZONDERHEDEN
- Moderne recreatiewoning;
- Groene omgeving;
- Nieuwe keuken Trendhopper van 2018;
- CV-ketel uit 2020;
- Schilderwerk kozijnen, ramen en deuren gedaan in 2021;
- Kosten park € 3.600,- per jaar (standplaats, pasje slagboom);
- Elektriciteit, gas en water € 1.200,- per jaar.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 150.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.727,27 Aanvaarding Per 02-03-2023 Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Niet-repeterend doelgroep Bouwjaar 2010 Bouwjaar toelichting circa Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand, aan water, aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Recreatiewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd en toegankelijk voor ouderen Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 55 m² Woonkameroppervlakte 17 m² Perceeloppervlakte 55 m² Inhoud 204 m³ Indeling Overige inpandige ruimte 3 m² Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafelmeubel, Toilet, Inloopdouche, Wastafel, Douche Aantal woonlagen 2 woonlagen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Rookkanaal, Natuurlijke ventilatie Energie Energieklasse C Energie einddatum 23-06-2032 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd Verwarming C.V.-Ketel en pelletkachel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2020, eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom en zonneterras Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Toelichting Er is bij de bungalow 1 parkeerplaats. Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Heumen Sectie I Perceelnummer 364 Oppervlakte 55 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Vosseneindseweg 46 115 in Heumen 6582 BR Vosseneindseweg 46 115 in Heumen 6582 BR Vosseneindseweg 46 115 in Heumen 6582 BR

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring